Home / Brezplačna poljudna predavanja

Future Mobility Show – Predavanja

(Tridnevna konferenca o mobilnosti v prihodnosti)
(Razstava električnih vozil – Future Mobility Show)
(Predavanja za kupce in bodoče kupce električnih avtomobilov)

Brezplačna poljudna predavanja

Predavanja za kupce in bodoče kupce električnih avtomobilov

V popoldanskih urah bomo organizirali brezplačna predavanja za tiste, ki so že kupili električne avtomobile in bi radi imeli več informacij, ter za tiste, ki se zanimajo za nakup električnih avtomobilov, pa še niso povsem prepričani. Predavali bodo strokovnjaki iz različnih področij.

Vsebina predavanj:
•Cena proti TCO, oziroma, ali so električni avtomobili res tako dragi
•Varnost električnih avtomobilov
•Tehnične posebnosti EV, ter njihova uporaba
•Kateri avtomobili so na voljo in kaj zmorejo
•Kako do subvencije in kredita

Prijavnica za brezplačna predavanja:

Spoštovane in spoštovani!

Pri Društvu Emobility zelo obžalujemo, da Vam moramo sporočiti, da smo morali prireditev “Future Emobility Show” zaradi razsajanja virusa COVID-19 odpovedati.

Zdravje ena od najpomembnejših stvari v življenju in tvegati s prireditvijo bi bilo v tem trenutku z naše strani zelo neodgovorno. Zato v celoti podpiramo odločitev pristojnih organov.

Tako bomo del dogodka, ki se je nanašal na e-mobilnost v lokalnih skupnostih prestavili na konec oktobra in jo izvedli v povezavi s 7. simpozijem Emobility, ostale konference pa smo prestavili na prihodnjo pomlad.

O pripravah na 7. Simpozij Emobility in 2. Konferenco za lokalne skupnosti, vas bomo obvestili v kratkem.

Želim vam lep in predvsem zdrav dan!
****

Dear Sir or Madam

At Emobility, we are very sad to announce that we had to cancel the "Future Emobility Show", because of the COVID-19 virus.

We cherish the health and welfare of our supporters and that is why it would be very irresponsible from our side to hold this event at the moment. We therefore fully support the decision of the competent authorities involved with dealing with the COVID-19 virus.

Thus, part of the event related to e-mobility in local communities will be postponed to October in conjunction with the 7th E-mobility Symposium, while the rest of the conferences are to be postponed to next spring.

We will inform you on the preparations for the 7. E-mobility Symposium and the 2. E-mobility conference in the near future.

Have a nice and healthy day!