1. dan

 

Ura Trajanje Predavatelj Naslov predavanja
8:00 1 ura Registracija, zajtrk
9:00 3 min Anja Hlača Ferjančič Napoved konference, predstavitev Nemške veleposlanice Natalie Kauther
9:03 7 min Natalie Kauther
9:10 2 min Anja Hlača Ferjančič Predstavitev Švedskega veleposlanika Dag Hartelius
9:12 7 min Dag Hartelius
9:19 2 min Anja Hlača Ferjančič
9:21 7 min Dejan Crnek Podžupan Ljubljane, 2x zmagovalec izbora za naj e-mobilnostno mesto
9:28 2 min Anja Hlača Ferjančič Predstavitev Nizozemskega veleposlanika Marco Hennis
9:30 7 min Marco Hennis
9:37 7 min Anja, Primož Darilo in zahvala Marcu Hennisu za sodelovanje ob odhodu v pokoj. To je njegova zadnja uradna aktivnost!
9:44 10 min Primož Lemež Uvodno predavanje
9:54 2 min Anja Hlača Ferjančič Predstavitev Julije
9:56 15 min Julia Poliscanova T&E Film Julija
10:11 2 min Anja Hlača Ferjančič Napoved Dušan Lukič
10:13 30 min Dušan Lukič MOON (Sponzor)
10:43 2 min Anja Hlača Ferjančič Predstavitev Frank Mueller
10:45 24 min
Frank Mueller BEM in Emobility
11:09 20 min Coffe Break
11:29 2 min Anja Hlača Ferjančič
11:31 15 min Jan Hellåker, predsednik Drive Sweden … in kako to delajo Švedi …
11:46 20 min
Implera, Teo Bunta Težave s polnilno zakonodajo
12:06 2 min Anja Hlača Ferjančič
12:08 20 min
Janez Križan AMZS Od oktana do elektrona.
12:28 30 min Anja Hlača Ferjančič Tuje in domače prakse; (Lukič, Lemež, Mueller, Bunta …)
12:58 54 min Kosilo
13:52 2 min
Anja Hlača Ferjančič
13:54 20 min Tanja Balažič Ženske v e-mobilnosti
14:14 30 min
Anja Hlača Ferjančič Ženske v e-mobilnosti (Tanja Balažič, Sara Fink, Caroline Mayer, Branka Leskovšek, Primož Lemež)
14:44    5 min
Anja Hlača Ferjančič Zaključek, povabilo v Kavarno Zois in na testne vožnje
14:49 2 uri
Kavarna Zois Individualna srečanja, predavanja za manjše skupine, B2B srečanja poleg kongresnega centra Kavarna Zois

 

2. dan

Ura Trajanje Predavatelj Naslov predavanja
8:00 1 ura
Registracija, zajtrk
9:00 5 min Anja Hlača Ferjančič Pozdrav, kratek povzetek prvega dne, napoved drugega
9:05 25 min Primož Lemež Kako polnimo EV
9:30 2 min Anja Hlača Ferjančič
9:32 25 min
Dušan Lukič Zakaj je IDACS vseeno dober
9:57 2 min Anja Hlača Ferjančič
9:59 15 min Anna Margrét Kornelíusdóttir Reykjavik, Islandija in e-mobilnost
10:14 2 min Anja Hlača Ferjančič
10:16 30 min
Revoz, Gregor Korenjčan, Igor Kirar Slovenski električni avtomobil; Renault Twingo
10:46 2 min Anja Hlača Ferjančič
10:48 15 min Matthijs Kok Utrecht, Nizozemska
11:03 2 min Anja Hlača Ferjančič
11:05 55 min Primož Lemež Panel (lokalna politika in podjetja pri nas in v tujini (Lukič, AMZS, …)
12:00 30 min
Coffe break
Župani
12:30 1 ura 10 min
Predstavniki občin Predstavitve mest in občin, finalistk
13:40 10 min Danilo Ferjančič Uvod v panel
13:50 2 min Anja Hlača Ferjančič
13:52 50 min Primož Lemež Panel (Lukič, Lemež, tujci, finalisti)
14:42 20 min
Anja Hlača Ferjančič Podelitev priznanj najboljšim skupnostim
15:02 1 ura 30 min Slavnostno kosilo, zaključek konference